Sofashoot i Skinny jeans

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCjeansJeans kan købes LIGE HER 

 Det var en glædelig dag forleden, da jeg fandt ud af at mit værelse faktisk udmærket kan bruges til at skyde outfitbilleder, så det skal selvfølgelig fejres med en række billeder direkte fra mit værelse af. Kunne I egentlig have interesse i at jeg lavede et indlæg hvor jeg skrev hvor mine møbler er fra?
Idag er det lillejuleaften og hvor er det dog bare spændende at det er juleaften imorgen. Jeg tror at jeg vil sove uforskammet længe imorgen, og bare tøffe rundt i mine tykke sokker og ligne jeg-ved-ikke-hvad. Men jeg kunne også gå all-the-way og tage rød læbestift på og se rigtig festlig ud, njaarh, det tvivler jeg på at jeg orker. 😉

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • S 23. december 201420:51

  Åh, hvor jeg savner skinny jeans i blogland. Hvor er de bare skønne dine bukser! <3

 • Nadja Hoffmann 23. december 201421:18

  Det ville være vildt fedt, at høre hvor dine møbler kommer fra 🙂

  Jeres gulv er i øvrigt fantastisk smukt!

 • Lasse 24. december 201419:53

  wow!! Vildt unik og smuk

Leave a Comment