Gardenia takeover

Gardenia blog 1) Startede Gardenia-takeoveren ud med et lille mirrorselfie, og en kort forklaring om dagens planer. 2) Det næste billede er taget på Simone Moelles kontor, hvor hun arbejder med sin lækre webshop. Gardenia blog13) Tredje billede er et sneak-peek fra et outfit som jeg var ved at redigerer senere på eftermiddagen – billedet kan man se på blogindlægget for i aften. 4) Det næste billede er taget i det kongelige teaters skuespilhus, hvor jeg var inde med min familie og se Romeo og Julie. 5) Det sidste billede er et lille selfie inden sengetid, hvor jeg takker af for denne takeover.

Hej søde piger og drenge! Kiggede I med forleden dag, da jeg lavede Insta-takeover på Gardenias instagram (Gardeniacopenhagen)?
Hvis ikke, så har jeg lavet et kort resumé ovenover, så I ikke føler jer helt snydt – men I må alligevel huske at følge deres instagram, for de har virkelig de fineste sko. 🙂
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment