With a touch of blue

outfits med simone 100SONY DSC outfits med simone 073Sko: Pieces – Bukser: Dr. Denim – Rullekrave: Ganni – Jakke: Moss Copenhagen – Taske: Stella Mccartney – halskæde: Jane Kønig
Billeder taget af Simone Moelle fra Simonemoelle.dk

Godmorgen læsere, Havde I en god juleaften igår?
Idag smutter jeg til jylland for at spise julefrokost sammen med min søde jyske familie, det byder blandt andet på lidt kusine-hygge med min søde kusine, som jeg ikke har set siden i sommers, da vi var på Samos og ved Vesterhavet. Hvis I vil se hvad jeg går og laver i Jylland, så kan I altid følge mig på instagram (Bertewhitta.)
Forleden var jeg iøvrigt sammen med Simone fra bloggen Simonemoelle.dk, og jeg var forbi hendes fine kontor, hvor hun i øjeblikket går og arbejder på et spændende webshop-projekt, som I har hørt om, hvis I læser hendes blog. Udover det, så tog vi nogle lækre outfitbilleder, blandt andet dem ovenover.
Hvad skal I lave idag og de næste par juledage?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment