Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Something new // Balenciaga

hvid 017 SONY DSCHej søde piger! Så er det tid til et lille sneak peek på en af mine andre helt fantastiske julegaver, men I må vente lidt med det fulde billede af det fine item, til imorgen, hvor jeg vil vise jer præcis hvad det er. Hvad tror I at jeg har fået?
Jeg kan sige at siden jeg har fået dette item, har jeg ikke ladet det ude af syne, og HVIS I følger mig på instagram, så ved I garanteret allerede hvad det er.

Jeg er idag kommet hjem fra Jylland, og jeg glæder mig rigtig meget til imorgen, hvor jeg skal mødes med søde Amanda. Vi skal på strøget og købe nogle vigtige ting, til når vi om 6 DAGE skal til New York City!
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 28. december 201419:19

    Det er helt sikkert et armbånd, og wow, du får altså de lækreste kvalitetsgaver! <3

Leave a Comment