Is it a sheep, or is it a fashionblogger?

indlæg 056 PicMonkey Collage indlæg 077

IM BACK!
Hej smukke piger – Så er jeg altså tilbage på bloggen igen. Hvis man følger min facebookside (Whittaheart) så ved man at jeg desværre ikke kom til New York. Det skyldes at jeg simpelthen var syg med feber og forkølelse, og når ens imun-forsvar er svækket, så har man nemmere ved at få angst, og da jeg jo lider af angst, så fik jeg et kæmpe angstanfald, som gjorde at jeg mistede føle-sansen i mine hænder, og jeg følte at jeg skulle besvime. Det er efterhånden en uge siden at jeg måtte aflyse rejsen, men det har taget meget hårdt på min energi at have et så voldsomt anfald, og den sidste uge har jeg sovet usandsynligt meget.
Men nu begynder min energi at komme og allerede da jeg havde ligget i sengen i fire dage, så fik jeg en helt utrolig nyhed som betyder en del for bloggen – den nyhed offentliggøres 13. januar, hvor der kommer en pressemeddelelse ud omkring det. 😉

Nu til noget helt andet! Da jeg kiggede mine jakker igennem for et par uger siden gik det op for mig at jeg stort set ikke havde én eneste VARM jakke. Altså en jakke som kan klarer alt slags vejr. Jeg har selvfølgelig min store Parka-coat og når jeg har den på ligner jeg en som skal ud på ekspedition på nordpolen, men jeg manglede altså en fashionabel VARM jakke, og det synes jeg at denne jakke er.
Den er fra Topshop og jeg fik den for kun 500 kroner, da den va 50 % nedsat.
Hvad synes I om den?
Jeg har savnet at blogge for jer, og glæder mig meget til at vende tilbage. OG så håber jeg at I kan bærer over med et langt indlæg, haha.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Eline / My Kind of Fashion 9. januar 201514:56

  Dejligt at du har bedre!!

 • Anna 9. januar 201518:28

  Ærgerligt du ikke kom med!
  Hvad gjorde Amanda så?

 • Agnete,s 9. januar 201519:01

  Skønt du er vendt tilbage <3 Jeg glæde rmig til mere fantastisk blogging 🙂

 • Signe 10. januar 201515:05

  Hvornår bliver vinderne af adventskonkurrencerne offentliggjort?

 • Kirstine Bjerre Jakobsen 10. januar 201516:31

  Ej, hvor synd! Så må du jo bare tage der over en anden gang.
  Op med humøret og igang igen!
  Din jakke er forresten forfærdelig flot!!

Leave a Comment