Perfect outfitlocations in my backyard

indlæg 053 (Statens Museum for Kunst’s bagside: 1 Minut’s gågang fra mit hus)

indlæg 093
(Statens Museum for Kunst’s forside: 1 minut og ca. 30 sekunders gågang fra mit hus)

indlæg 099
(Kongens haves café-hus: Ca. tre minutters gågang fra mit hus)

indlæg 101(Kongens have: Ca. Tre minutters gågang fra mit hus)

Hej søde piger! Som modeblogger er jeg velsignet med et hus som har en fandens-god beliggenhed, når det gælder gode steder at tage outfitbilleder. Mit hus ligger nemlig under fem minutters gågang, fra de lækreste og fineste bygninger som er perfekt baggrund på billeder. Disse steder vil jeg gerne dele med jer, for det er steder som jeg kommer utrolig meget – både for at tage outfitbilleder, men også for at gå ture med min kære hund. Personligt er mit favoritsted bagsiden af Statens Museum for kunst – det er også et sted som ikke er så over-populært for bloggere at fotograferer (i modsætning til forsiden af museet, som er begyndt at blive ret populært) men jeg kan godt lide bagsiden, og outfitbillederne fra igår er også taget der.

Idag står den på hundrede procent afslapning – min krop er stadig meget belastet af de oplevelser jeg har haft med angst i den sidste tid, så jeg har virkelig brug for absurd meget søvn, men sådan er det jo, og så er det så heldigt at jeg har en tilværelse hvor at jeg har mulighed for det.
Ville I kunne lide flere indlæg med mine favorit foto-locations?
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment