Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Favoritter fra Elles trendbibel

indlæg 039 indlæg 042 indlæg 046 indlæg 047

Jeg ELSKER når Elle laver deres kendte ‘Trendbibel’ og jeg bliver altid forelsket i halvdelen af tøjudvalget i bladet, så det kan faktisk blive lidt farligt. Denne gang forelskede jeg mig hovedkulds i den lækreste taske fra Chanel, jeg er vild med de fine denim-detaljer på tasken, og så er den lidt mere rå og ‘edgy’ end chanel-tasker normalt kan være (misforstå mig ikke, jeg er kæmpefan af Chanels tasker.)
Udover faldt jeg også for en stribet skjortekjole fra Gat Rimon, som jeg også satser på at få købt til min garderobe snarest, så jeg kan gå rundt og være fin i den til foråret og sommeren.
Også en ruskindstaske fra Marni tabte jeg mit hjerte til, og hvis den ikke var så #!&%#!€-dyr, så ville jeg gå direkte efter den – dog passer den ikke lige ind i mit budget, øv øv.
Sidst, men ikke mindst tabte jeg mit hjerte til et undertøjssæt fra Change, som også må nød til at komme med mig hjem.
I kan godt høre at det er farligt for mig at læse Elles trendbibel, ikke?
Hvad synes I om de ting jeg har kastet min kærlighed over?

Idag skal jeg til et spændende event hos Miinto – et event som jeg glæder mig meget til at kunne fortælle jer meget mere om snarest
xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Claudia Liv 12. januar 201513:30

  Er vild med sættet fra Change! 🙂

 • Agnete 12. januar 201518:30

  Oftest ville jeg aldrig købe noget for sådan nogle sider fordi alle oftest køber det og vil gerne have mine egne ting 😉

  • Anna 12. januar 201519:36

   Synes sagtens man kam købe sådan noget. Man kan jo mixe det på et utal af måder, og på den måde flette personlighed ind i det, selv om alle måske går med det – også noget af det, Alberte gør super godt!

 • Agnete 12. januar 201520:46

  Jeg ved godt begge dele men har set det hele og otest falder det bare ikke i smag<3

 • Katrine Guldbæk 13. januar 201510:40

  Åh, det kan godt gå hen og blive farligt at kigge i sådan et blad 😉

 • Katrine 21. januar 201511:50

  Hej, først og fremmest; sikke en fin blog du har! Følger flittigt med 🙂
  Jeg tænkte på hvor den hvide kjole og den nude nederdel er fra på det sidste billede?? Kan simpelthen ikke se det.

  Mange hilsner Katrine

Leave a Comment