Biker på Østerbro

outfit 023 SONY DSC outfit 032 SONY DSC SONY DSCØreringe: Hvisk (Køb dem her) – Bukser: Topshop (Lignende her) – Sko: Reebok – Jakke: Sheinside (Køb den her) – Trøje: Comme des Garcon

 Hej piger! Jeg synes at det står lidt dårligt til med outfitbilleder på det seneste, og det er superøv, for det er faktisk de indlæg jeg allerbedst kan lide at lave, men noglegange er det bare svært at finde tid til at tage billederne.
Men forleden fik jeg faktisk taget nogle billeder i min nye bikerjakke fra Sheinside. Det er hurtigt blevet en af mine favoritjakker og jeg står i et dilemma hver morgen, når jeg skal finde ud af om jeg skal have min fluffy jakke fra Topshop på, eller denne her.
Billederne ovenover er taget på min gåtur med Coco. På trods af at jeg i øjeblikket er lidt sløj og ikke helt er frisk, så skal hunden jo altså luftes – det kommer man ikke udenom. 😉
Oooooog så er det lillefredag idag, ved I allerede nu hvad I skal bruge weekenden på? Jeg har endnu ikke nogle planer, og det er faktisk rigtig lettende og rart.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

  • Lisa 15. januar 201514:29

    Jeg skal i biografen og ud at spise med min kæreste på lørdag, det glæder jeg mig til 😀

  • Agnete 15. januar 201518:13

    Uh sikke et fedt oufit <3 Jeg skal ud at skøjte i weekenden og det er min eneste plan 🙂

  • Agnete 15. januar 201519:12

    Årh hvor træls søde Alberte <3

Leave a Comment