Six-pence kind of day

pence 021 SONY DSC pence 018SONY DSCpence 020Bukser: Topshop (Similar here) – Sko: Reebok – Sweatshirt: Mads Nørgaard (Similar here) – Jakke: Designers Remix – Hat: Unknown

Kender I det med at man finder noget i sine forældres garderobe og man starter med at hade det, men når man har kigget på det i et stykke tid, så begynder man at kunne lide det? Sådan har jeg det med min mors six-pence hat, som jeg har på, på billederne ovenover. Jeg startede ud med at synes den var lidt fjollet og udklædnings-agtig, men jeg er virkelig blevet vild med den, og synes den passer ret fint til en del af mit tøj.
Billederne ovenover er iøvrigt taget af Sofie Parelius fra Sofieparelius.dk

Der er kommet en del nye læsere på det seneste og det er jo helt fantastisk, og derfor tænkte jeg om det ikke kunne være fedt med en lille spørgerunde? Jeg vil i hvertfald rigtig gerne give jer muligheden for at få besvaret nogle af jeres spørgsmål omkring mit liv og migselv – derfor kan I i kommentarfeltet skyde løs med spørgsmål om alt mellem himmel og jord. I må selvfølgelig gerne stille flere spørgsmål, og jeg bestræber mig på at svare på så mange som muligt.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Caroline 18. januar 201512:00

  Din jakke er så så fed!

  Spørgsmål til spørgerunde:
  Hvad er din abselut ynglings cafe i københavn?
  Hvad er dit næste drømmekøb?

  knus
  moodswingsdk.blogspot.dk

 • carla 18. januar 201512:23

  Fantastisk sammensætning til hatten, meget vild med din blog!

 • Frederikke Olsen 18. januar 201514:03

  Hej Alberte!
  Jeg kiggede på din blog i forbindelse med modeblogprisen, og kunne rigtig godt lide mængden af dine indlæg og måden du skriver på! (Y)
  Mit spørgsmål er hvad dine fremtidsplaner og drømme i livet er?
  Hilsen Frederikke 🙂

 • Kirstine Bjerre Jakobsen 19. januar 201521:54

  ej, hvor er det et lækkert outfit!!

Leave a Comment