Before I die

vintersne 052

Hej girls! Idag vil jeg gerne skrive lidt om forskellige ting som jeg gerne vil opnå inden jeg dør. Der er forhåbentligt mange, mange år til at jeg kradser af, men det er alligevel aldrig for sent at opnå sine drømme, og gøre de ting som man bare SKAL nå at prøve.

1) Holde et foredrag om angst. En af mine store drømme er (når jeg har nerver nok til det) at holde foredrag om angst. Jeg vil så gerne ud og fortælle unge hvad angst er, hvad man kan gøre som pårørende til en med angst, og selvfølgelig fortælle min historie. 2) Tage et billede af Monsun-regnen Inden jeg dør SKAL jeg simpelthen investerer i noget totalt fedt og dyrt fotoudstyr og så rejse til f.eks. Indien og tage et fotoserie af Monsun-regnen. Jeg har altid været fascineret af silende regn – der er bare noget så dramatisk og alligevel så roligt over det. 3) Lave en artikel i et modeblad Jeg vil jo rigtig gerne være journalist, så selvfølgelig ville det være superfedt at få lavet en artikel til et modeblad. Denne drøm behøver ikke rigtigt en større præsentation. 4) Udgive en bog Jeg vil utrolig gerne udgive en bog. Jeg har både en drøm om at udgive en bog om angst, men jeg vil også rigtig gerne have udgivet en ungdomsroman, og måske få nogle flere unge til at få interesse for læsning. 5) Få en familie Det er nok mit største ønske. Jeg vil så gerne have en skøn mand og et par søde børn. Jeg har egentlig ikke nogle stor drøm om et fint hus, lækker bil og skidegod økonomi – jeg vil bare gerne have en dejlig og kærlig familie og behandler hinanden og andre godt. 6) Deltage i ‘hvem vil være millionær’ og give alle pengene til børn og unge med angst Yup… Der er alt for få kendisser som har doneret deres gevinst i ‘hvem vil være millionær’ til angstforeningen, og med min store passion for angstforeningen og for at hjælpe unge med angst, så ville jeg selvfølgelig donerer mine penge til det formål. 😉

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Camilla 21. januar 201520:30

    Hvor er det smukt med dit brændende ønske om at gøre noget for unge med angst. Jeg er selv plaget og ved, hvor meget det fylder i hverdagen, så jeg synes, at det er så smuk en tanke. Kan varmt anbefale PsykOBS, hvis du ikke kender til det. Unge psykologi og medicinstuderende der vil bryde tabuet om psykiske sygdomme. Tak for at der findes mennesker som dig og dem i PsykOBS 🙂

  • Laura // stinus it 22. januar 201511:08

    Skide gode mål Alberte! Virkelig nogle mål der giver mening!

Leave a Comment