Colours I like

bottlegreen collage

Bottlegreen
Denne farve er nok min yndlingsfarve i øjeblikket – og det er da heller ikke svært at finde noget flaskegrønt når man er ude og shoppe i øjeblikket. Desværre er jeg ikke indehaver af noget flaskegrønt i min garderobe, og det skal altså snart laves om. 😉

navy collage

 

Navyblue
Navyblue er også på listen over farver som tiltrækker mit øje når jeg er ude og shoppe. Navyblue er en rimelig neutral og afdæmpet farve, samtidig med at det stadig ER en farve, så hvis man ikke er glad for farver og “spræl” i et outfit, så tilfører navyblue stadig outfittet lidt kulør.

red collage

Red red red
Jeg må SIMPELTHEN til at få nogle røde items i mit skab. Jeg så forleden et hammerlækkert instagram-billede af en pige med en rød jumper, slidte lyseblå jeans og et par hvide converse, og det så bare SÅ fedt ud. Sådan vil jeg også gå klædt. Derudover vil jeg også gerne have en skrig-rød taske (gerne fra chanel, hihi.)

bordeaux collage

Bordeaux
Sidst men ikke mindst, så har jeg (mod alle odds) fået en kærlighed til farven ‘Bordeaux.’ Grunden til at jeg siger ‘imod alle odds’ er fordi at jeg altid har hadet den farve. Jeg har altid forbundet farven med rødvin, og jeg har det mildest talt svært med rødvin (efter en ret slem rødvinsbrandert for et par år siden). Men det har ændret sig nu – altså ikke det med rødvinen, men mit forhold til bordeaux.

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment