Nightlight i indre københavn

billeder 009 billeder 010 billeder 011 billeder 014Cardigan: Unknown – Buksedragt: IRO – Sko: Adidas – Pung: Unknown – Armbånd: Carré – Halskæde: Pico

Godmorgen sweeties! – Er det ikke dejligt at det er weekend?
Jeg sidder ligenu og ser morgenfjernsyn (God morgen Danmark og de tidlige ‘nyhederne’) som jeg efterhånden gør hver eneste morgen. Jeg elsker at følge med i hvad der sker ude i verdenen, og det tror jeg også vil være nyttigt hvis jeg i fremtiden vil arbejde som journalist.
Idag skal jeg i Teateret og se Billy Elliot sammen med sødeste Amanda, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Siden jeg var helt lille har jeg elsket filmen om Billy Elliot, og nu bliver den for første gang vist på dansk teater.

Forleden dag var jeg til et event inde i byen for et tøjmærke ved navn Ema Ét Malina. Selvom det var mørkt, så fik jeg sammen med Sofie Parelius taget et par fine outfitbilleder og på trods af blitzen, synes jeg faktisk ikke at det er så ringe? 😉
Hvad skal I bruge dagen idag på?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Julie / It's My Passions 24. januar 201518:48

    Elsker også at se Go’ Morgen Danmark, så hyggeligt 🙂

Leave a Comment