Highstreet godter

highstreet1) Blazer købes her – 2) Frynsetaske købes her – 3) V-hals sweatshirt købes her – 4) Skjortekjole købes her – 5) Taske med Pom-pom købes her – 6) Hvid bluse købes her – 7) Navyblå knit købes her – 8) Plateausko købes her

Årh hvor kan man dog bare finde mange fantastiske ting når man kigger lidt på highstreet mærkernes webshop. Jeg har desværre ikke så mange penge i øjeblikket, så det er slut (for en periode) med at købe IRO og Isabel Marant (snøft) så nu må jeg tænke i andre baner. Derfor er det godt at kigge lidt på internettet for at finde nogle billige items som stadig er trendy, lækre og som ser rimelig eksklusive ud. Jeg har ovenover fundet 8 items som jeg personligt synes er vildt lækre. Specielt er jeg vild med den nude skjortekjole, frynsetasken og den hvide bluse.
Hvad synes I om de ting jeg har fundet frem?
ALLE items koster under 500 kroner – er det ikke vildt?

xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Anna 26. januar 201515:22

  Fine ting – dejligt at vi andre også kan være med nu, i forhold til netop IRO og Isabel Marant køb 😉

 • Josefine 26. januar 201515:40

  Er vild blusen nr. 3, så fed!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Jacqueline 26. januar 201521:02

  Så fin blog!! Den skal jeg helt sikkert følge med i 🙂

 • Anna 26. januar 201522:06

  Btw, sikke en flot header!

 • Eline / My Kind of Fashion 27. januar 201518:45

  Lækre fund <3 🙂

Leave a Comment