Blogger on the run

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Så er det anden dag af Fashionweek, og jeg er på farten lige fra morgenstunden af. Her til morgen gå turen nemlig til Tommy Hilfiger, hvor jeg skal kigge på deres kommende kollektion. Jeg elsker virkelig fashionweek, ikke bare fordi at det er en hel uge i modens tegn, men også fordi at jeg får mulighed for at hænge ud med en masse af mine gode bloggerkollegaer.
Igår var også en dejlig dag i selskab med Sofie og Frederikke, og jeg fik selvfølgelig taget en masse, masse billeder til bloggen – jeg har dog ikke så meget tid til at sætte mig ned, overfører billederne for derefter at redigerer dem – derfor må I værne jer med tålmodighed. 😉
Billederne ovenover er taget i Mandags, lige inden fashionweek blev skudt igang. De er taget af Simone Moelle, som har bloggen simonemoelle.dk 

Hvad skal I bruge ugen på? Skal I se nogle modeshows i fjernsynet? drK har ofte en masse om fashionweek i fjernsynet når København afholder deres.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Justanotherblogger 28. januar 201511:45

  ihh jeg glæder mig sådan til at joine jer søde piger til en masse hygge fra imorgen af <3

 • Caroline - Scent of Fashion 28. januar 201514:03

  Enorm fin kombination <3

 • Pernille 28. januar 201514:41

  Elsker virklig den jakke du har på, på billederne.

  Kommer dsv. ikke til at se noget fra Fashion Week på DRK som jeg plejer da jeg er stoppe med planer, med det irritere mig der ikke er noget i næste uge hvor jeg enda kommer til KBH gange

 • Ida Marie 29. januar 201512:05

  Er helt vild med dit outfit i det her indlæg! Elsker egentlig bare dine indlæg 🙂

  http://www.byidam.bloggersdelight.dk

Leave a Comment