Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

#ootd

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCEfter en uge med mange events, gennemtænkte outfits, makeup hver dag og en masse fokus på at se supergodt ud og være fashionabel, så vil jeg idag bruge dagen på noget helt andet. Jeg vil nemlig bruge dagen på at gå en tur i mine Stan Smith, mine slidte jeans fra Won Hundred, og en Kashmir knit – og så selvfølgelig være helt makeup-fri.
Igår var det somsagt også modeblogprisen, og jeg vil sætte mig ned idag og lave et fint indlæg omkring eventet og selvfølgelig dele aftenens outfit.
Så dagen står i afslapningen og bloggens tegn, og jeg glæder mig til at kunne dele en masse lækre indlæg fra ugen der er gået i Fashion Week.

Og lad mig bare være helt ærlig – hvor er jeg glad for at fashionweek er overstået! Jeg elsker virkelig den uge, men den er også hård når man (som mig) har et meget lavt energiniveau og hurtigt bliver udmattet og afkræftet.

Hvad skal I bruge weekenden på?
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 31. januar 201511:44

    Åååårh nogle lækre items! Hvor er blusen fra, og hvor har du købt dine stan smiths? :)))

Leave a Comment