Modeblogprisen2015 // Armcandy

SONY DSC SONY DSCHej skønne læsere!
Som I ved var der jo modeblogprisen2015 i fredags, og jeg kan allerede afslører at jeg desværre ikke fik prisen som ‘årets personlige modeblog’ men bare det at være nomineret var kæmpestort, og så er jeg jo kun atten år, så jeg kan jo nå i mange år endnu, haha!
Selve aftenen forløb supergodt, og jeg vil skrive mere om det (i detaljer) i et indlæg, når jeg har fået redigeret billederne som blev taget til selve awardshowet.
Men ovenover kan I se et par billeder af mine lækre hænder, og et lille sneak-peek på aftenens outfit som bestod af et suit.
Billederne er taget af Simone Wulff, som tager nogle skidegode billeder!
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Karoline Haugaard 1. februar 201515:01

  Det er simpelthen så fedt for dig søde Alberte! Og med fuld fortjeneste at du blev nomineret, og som du selv siger så er det at blive nomineret virkelig stort! Jeg synes du skulle have vundet, men de andre bloggere var nu også gode 🙂

  Knus Karoline
  http://www.karolinehaugaard.dk/

 • Agnete 1. februar 201515:23

  Glæder mig vildt meget til at høre mere <3 Du skulle have vundet fordi din blog er fantastisk <3 Jeg elsker bare dine hnder så resten af dit oufit er sikkert super godt 😛

 • Julie / It's My Passions 1. februar 201518:30

  Det er også SÅ FLOT med nomineringen! 🙂 Og glæder mig til at se billeder derfra

 • cecilie 2. februar 20152:02

  Øv, blev virkelig skuffet over året’s nomineringer… Hverken Marie, dig, Patrick, eller nogle af de andre jeg krydsede fingre for vandt. Og som om at det ikke var endnu værre var der en totalt talentløs der også fik scoret sig en titel, ejjj

Leave a Comment