Let’s talk about a trend

SONY DSC billeder 043

Årh denne reklame for Designers Remix har ikke gjort mig mindre vild med deres brand, og jeg bliver varm indeni hvergang jeg åbner et blad og denne annonce kommer frem. For det første er jeg helt vild med modellen Kirstin Liljegren som er deres nye kampagnemodel, og så er jeg også helt vild med den nye tendens som Designers Remix har taget til sig med et tørklæde om hovedet. Hvis man fulgte med i Fashionweek i sommers kan man sikkert også huske at alle modellerne til Designers Remix modeshow havde denne slags hovedbeklædning på. Man skal ikke have læst mange internationale modeblade for at vide at man snart må nød til at anskaffe sig et tørklæde. Ikke kun er et tørklæde bundet rundt om hovedet ved at blive ret cool og “in” (Især i udlandet – Danmark halter lidt bagefter ;-)) Men det er også blevet ret fedt at binde et tørklæde i en knude rundt om halsen. Jeg har selv været oppe på loftet for at finde nogle af min mors gamle silketørklæder, og blandt andet fandt jeg det smukkeste silketørklæde fra Chanel, som I snart kommer til at se mig med på bloggen.
Kunne I finde på at tage et tørklæde rundt om hovedet? Lad mig endelig høre jeres mening om denne trend, jeg synes der er begyndt at blive lidt stille i kommentarfeltet, I lever vel stadig.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

  • Agnete 3. februar 201520:14

    Har en blandet menning omkring denne trend fordi jeg sysn modellerne er virkelig smukke med det men tror bare jeg ville syns jeg selv så mærkelig ud med det men vil meget gerne se dig med det <3

  • Nina Marx 4. februar 201516:24

    Åhhh jeg kan huske, jeg gik altid med tørklæde bundet på denne måde i børnehave børnehaveklassen og1 klasse. Jeg vil godt kunne finde på at prøve det igen, for det ser bare fedt ud når man ser det på modellerne.

  • Lisa 4. februar 201519:03

    Jeg kan slet ikke forstå denne trend – synes det ser så åndssvagt ud!

Leave a Comment