Basicly Basicheaven

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Der er enkelte brands som jeg personligt sværger til forevigt, og som jeg er ganske glad for findes. Ét af disse brands er American Vintage – og selvom jeg aldrig skriver om dem på bloggen, så fortjener de faktisk et indlæg. American Vintage er (til dem som ikke kender det) et megalækkert tøjmærke som sælger Basic-items i fed kvalitet. Da mærket er så ‘basic’ så er det sjældent at jeg skriver så meget om det på bloggen, for det er jo ikke items som er så specielle og inspirerende i sig selv, men det er faktisk et af mine favoritmærker, da tøjet er så sindssygt behageligt at have på. Tøjet ligger selvfølgelig lidt højt i prisklassen, men dog ikke så højt som man kunne forvente hvis man ville have en rigtig lækker luftig bomuldsbluse.
Til Fashionweek havde jeg faktisk overstående trøjer på, og jeg glæder mig til at vise jer hvordan jeg sammensatte den grå bluse og den hvide tee.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

Leave a Comment