Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Breakfast with Tommy

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCFashionweek har budt på mange spændende events og arrangementer, og jeg glæder mig til at dele billeder fra de forskellige events med jer. Dog har jeg en del indlæg, så jeg håber ikke at I når at blive supertræt af det, haha. 😉
Et af de events som jeg tog rigtig mange billeder til, var Tommy Hilfiger eventet på Papirøen i København. Jeg må indrømme at jeg før i tiden ikke har haft meget fidus til Tommy Hilfiger-brandet, men det skal jeg lige love for at jeg har fået nu! Deres nye items var simpelthen så lækre, og særligt outfittet ovenover (På den mannequin som står i midten) er jeg blevet helt forelsket i.
Hvad synes I om mærket ‘Tommy Hilfiger’?
bloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Monica Blander 4. februar 201513:03

    Hvor er de stribede bukser lækre 🙂

    http://monicablander.bloggersdelight.dk

  • Agnete 4. februar 201516:59

    Uh sikke nogle fine oufits 🙂 Er så forelsket i dne røde taske 🙂 Elsker billedet med morgenmad det ser bare så læækert ud <3

Leave a Comment