Outfit // Tommy Hilfiger event

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCBilleder af Frederikke Egel fra Frederikkeegel.dk 

Hat: Min brors (Similar here) – Leggins: All Saints (Købes her) – Tee: American Vintage (Købes her) – Sweatshirt: American Vintage (Similar here) – Armbånd: Balenciaga – Ring: Unknown – Taske: Stella Mccartney – Sko: Pieces (Similar here)

Godmorgen girls! Så er det lillefredag – hvordan går jeres uge indtilvidere? Jeg vil idag vise jer mit 2. Fashionweek-outfit, som bestod af et Tomboy-inspireret look. Jeg er i øjeblikket helt vild med Tomboy-stilen og jeg synes at stilen passer rigtig fint til mit “babyface.”

Mange af jer læsere er iøvrigt begyndt at undrer sig lidt over hvorfor jeg har så meget tid, og hvorfor jeg kan tage ud til events om formiddagen – og det vil jeg gerne skrive et længere indlæg om, for der er nemlig sket en masse ting i mit liv den seneste tid. I fortjener også et svar på hvad der sker (for jeg kan godt se at det virker lidt mærkeligt at jeg har så meget tid på hånden) men den sidste uge har jeg ikke haft overskud til at skrive et uddybende indlæg, for det kræver lidt mere fordybelse end normale blogindlæg.
Hvad synes I om mit tomboy-outfit, og hvordan har jeres uge været indtilvidere? Jeg elsker at læse jeres kommentarer, så I må endelig skrive. 😉
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Lisa 5. februar 201517:51

    Det klæder dig virkelig godt! 🙂

  • Agnete 6. februar 20159:44

    Sikke et smukt oufit <3 Elsker virkelig hatten <3

Leave a Comment