Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Oh by Kopenhagen Fur

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Idag vil jeg vise jer mit nyeste armbånd til samlingen, som består af denne fine sag fra Oh by Kopenhagen Fur. Da jeg var til ‘Kopenhagen fur fashionshow’ til fashionweek fik alle inviterede uddelt sådan et fint armbånd og jeg er virkelig blevet glad for det. Som jeg har skrevet før på bloggen (I indlægget HER) så er jeg jo et kæmpe armbånd-menneske og jeg har næsten altid et armbånd om håndleddet, så jeg er bare superglad for et nyt til samlingen.
Hvad synes I om det? – Kunne I finde på at tage sådan et på, og hvad ville I sammensætte det med?

Idag skal jeg mødes med Sofie Parelius, og vi skal sammen ud og skyde outfitbilleder til hver vores blog. Det er så heldigt at jeg har fået nogle rigtig gode bloggerveninder som bor tæt på mig selv, og derfor er det så nemt at sætte en halv time af til at mødes og tage lidt outfitbilleder, inden man skal tilbage til dagens gøremål.
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 6. februar 201518:49

    Vidste ikke lige hvad jeg skulle tænke om armbåndet til at starte med men syns endelig det er rigtig fint. Jeg tror jeg ville kombinerer det med stramme jeans og en grå trøje og så ikke noget for blødt/pelset matriale 🙂

Leave a Comment