Cphfw // Tern på drengen

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSkjorte: Baum Und Pferdgarten (Købes her) – Armbånd med pels: Oh By Kopenhagen Fur – Snakearmbånd: The Vintage – Bukser: Zara – Sko: Reebok

Godmorgen søde læsere! Nyder I at det er blevet weekend og vinterferie? Idag skal jeg et lille smut ud i Fields for at besøge den eneste åbne Zarabutik vi pt. har i Danmark. Jeg har jo aftalt med migselv at jeg skal begynde at spare lidt på mine penge og tænke i billige alternativer til de lækre dyre mærker – og når det kommer til highstreetmode, så er Zara mit suverænt ultimative favoritmærke.
Hvad skal I lave i vinterferien? Ligenu er mine planer faktisk ret åbne og det passer mig rigtig fint.

Ovenover kan I se det outfit jeg havde på til den sidste dag af fashionweek, og igen er det rimelig boyish-inspireret. Jeg er blevet ret vild med den lidt “drengede” stil, og jeg overvejer da også lidt at rode rundt i min kære storebrors tøj og se om jeg kunne finde noget som stadig fungerer til piger hvis man styler det godt. 😉
Hvad synes I om outfittet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Cille 7. februar 201522:24

  Lækkert outfit!
  Ved du hvornår ZARA på strøget åbner igen? 🙂

 • Agnete 8. februar 20158:53

  Elsker virkelig dit oufit og du fandt da noget at bruge det smukke går armbånd til <3 Igen har du dit fantastiske slang armbånd på som jeg jo er så død misundelig på 😛

 • Agnete 8. februar 201515:08

  Uh så må man krydses fingre <3

 • Jeanne 9. februar 20157:55

  Great shirt Alberte! Very cool pattern!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Sabrina 10. marts 201523:38

  Ved du hvornår Zara åbner igen?

 • Samantha 17. september 201515:03

  Love your outfit, specially the combination with your white Reeboks.

Leave a Comment