Cover favoritter

SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSCNu er det efterhånden et par uger siden at jeg fik tilsendt det nye ‘Cover’ med posten, men jeg synes stadig ikke at det er forsent at vise jer mine favorit-items fra bladet.
Jeg bliver jo altid benovet over alle de lækre items som jeg gerne vil have i min garderobe, og dette Cover-issue var ingen undtagelse.
Et af de items som jeg tabte mit hjerte til i Coverbladet var de lækre sneakers fra Lacoste. Jeg er vild med sneakers, men jeg er faktisk også ret kræsen når det gælder hvilken sneakers jeg vil have – så jeg overvejer stærkt at købe disse.
Et andet item jeg er blevet vild med er den fine lyseblå sweatshirt fra COS. COS er simpelthen det lækreste highstreetmærke og deres stil er meget nordisk og minimalistisk, og stadig er tøjet meget budgetvenligt.
Den armygrønne jakke fra Designers Remix kunne jeg også godt bruge i min garderobe – men jeg crusher efterhånden også på alle Designers Remix items, så det ville være mærkeligt hvis jeg ikke kunne lide den, haha. 😉
Last, but not least så må jeg simpelthen nød til at investerer i de fine øreringe på sidste billede som er fra Isabel Marant. Jeg synes simpelthen at de er så fine, og jeg elsker de forskellige farver som er brugt!

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
Rigtig god søndag til jer allesammen – hvad skal I bruge dagen på? Jeg skal lave en ordentlig omgang hovedrengøring på mit værelse, for det trænger der virkelig til!
xx Whitta

bloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Monica Blander 8. februar 201514:59

  Skoene er jo noget så fine – selvom mit hjerte nok mere er sat på de hvide fra lacoste 🙂
  Jeg bruger søndagen på gåture i det milde solskin og med at læse til uni.. Rart og roligt.

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 • Agnete 8. februar 201515:13

  Jeg elsker lacoste skoene ved du hvor man kan købe dem nærmere?

 • Agnete 8. februar 201517:59

  Ok tak 🙂

 • Julie / It's My Passions 9. februar 201523:05

  Lækre ting og den armygrønne frakke er jo to die for 🙂 <3

Leave a Comment