Lost in it

outfits 146outfits 139PicMonkey CollageSONY DSC

Jakke: Designers Remix – Bælte: HOPE – Bukser: Won Hundred – Sko: Pieces – Solbriller: Rayban – Ring: Unknown

Godmorgen! Idag står dagen for mit vedkommende på vinterferieafslapning, og senere går turen så til et event inde i byen for det lækre makeup-firma Benefit, som de fleste beauty-entusiaster helt sikkert kender til! Det er så dejligt at have vinterferie, og det er så lækkert at have mulighed for at være sammen med sine gode veninder som normalt studerer, og ikke har så meget tid til café-aftaler, hæhæ. 😉
Er der nogle særlige blogindlæg I gerne ville se på bloggen? Jeg er så motiveret til at lave en masse lækre indlæg til jer, men det halter sku lidt med de gode ideer, og dem har I måske? Jeg har i hvertfald et helt særlig hår-dilemma som består af et lidt drastisk hår-valg som jeg overvejer at tage, så hvis I kigger forbi bloggen i aften, så kan I hjælpe mig med at træffe en beslutning.
Hvad synes I btw. om outfittet ovenover?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Camilla Julie 10. februar 20158:56

    VIRKELIG fint outfit – jakken er da for smuk, og ja du er også 🙂

    dreamydelights.bloggersdelight.dk

  • Lisa 10. februar 201522:29

    Fantastisk flot outfit! 😀

Leave a Comment