Over the shoulder

outfit 056SONY DSC SONY DSCoutfit 060
SONY DSCJakke: Topshop – Skjorte: Filippa K – Sweatshirt bundet om livet: American Vintage – Bukser: Zara – Sko: Adidas – Halskæde: &other stories

Jeg er simpelthen så dårlig til at få postet mine outfitbilleder lige den dag de bliver taget, og jeg kan nok heller ikke løbe fra at disse billeder efterhånden er en uge gammel, og fra da der stadig lå sne. 😉 Men jeg synes alligevel stadig de skal på bloggen, for de er bare ret stemningsfulde og vinterlige – og nu er vejret endelig ved at blive solrigt med blå himmel, og så er det jo forsent at tage vinterbilleder, haha.

Igår var jeg iøvrigt til Benefit-event, og til eventet fik vi mulighed for at få vokset vores øjenbryn! Jeg slog selvfølgelig hurtigt til, for jeg er forfærdelig til at gøre sådan nogle ting selv, så jeg slår jo bare til når muligheden er der – resultatet er blevet skideflot, og jeg vil selvfølgelig vise jer det i et andet indlæg.
Rigtig god dag til jer!
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment