Hurra for nye bryn!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Der er ingen tvivl om at det er skidefedt at være til events. Man får mulighed for at hænge ud med sine bloggerkollegaer, og efter events finder vi bloggere sammen i en lille gruppe og tager outfitbilleder til vores blog’s – det er skidepraktisk.
Men nogle events ER bare federe end andre, og forleden var jeg til et event hos Benefit som helt sikkert må komme på en top 3 over fedeste event’s jeg har været til.
Til dette event fik jeg simpelthen vokset øjenbryn! Jeg kan allerede sige nu at jeg ALDRIG har fået fjernet hår via. voks før – jeg er sku bare tryggest med en ladyshaver eller skraber. MEN selvom jeg var ved at tude (både af smerten, men også fordi mine øjne bare løber i vand når jeg plukker bryn) så var det virkelig en superfed oplevelse, og jeg er blevet så glad for resultatet. Mine bryn er bare blevet meget mere feminine, og samtidig har de stadig den fylde som jeg godt kan lide.
Har I lyst til nogle billeder fra selve Benefit-eventet? 😉bloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Julie Andersen 11. februar 201515:10

  Ej hvor er de blevet fine! 🙂

 • Monica Blander 11. februar 201517:59

  Hvor er de flotte! Formen på dem er noget så fin 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 • Jeanne 11. februar 201519:42

  Very cool hat!;)
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Emma Thaysen 11. februar 201521:02

  Dine bryn er blevet superpæne!
  Som baggrunden på din blog er lige nu, synes jeg er helt vildt fin! Jeg elsker de små prikker!
  Har du tænkt på at lave et indlæg en gang imellem hvor du kigger tilbage på outfits? Og så bedømme hvad du stadig ville gå i eller hvad du synes der ikke fungerer nu? Det tror jeg ville være ret sjovt for mange at læse og se! 🙂

  https://blogbythaysen.wordpress.com/

 • Sine Kirstine 12. februar 20156:58

  Det er i hvert fald et flot resultat du har fået ud ad det.

  Bliver bloggere egentlig bare inviteret til events, eller hvordan foregår det?

  Jeg bor i Jylland, så jeg bor ikke i nærheden af et benefit sted, men når jeg komner til england til sommer håber jeg på at få tid til at besøge deres berømte brow bar.

  Voksede de bare dine bryn, eller tegnede de dem også op?

Leave a Comment