Kollektiv outfitskydning // When bloggers meet

event 012 event 006 event 014 PicMonkey Collage
(( Billeder af Frederikke Egel ))

Forleden dag var jeg til et lækkert solbrille-event inde i byen, og efter eventet gik jeg sammen med Frederikke Egel, Christina Barré og Maria Kragmann ned til den store retsbygning i Centrum af københavn, som i den grad er velegnet til outfitbilleder. Der fik vi allesammen på skift nuppet et par outfitbilleder til hver vores blog, og måske har I allerede spottet den fine baggrund på nogle af de andre pigers blog? 😉
Mit outfit var meget afslappet og oversize, da jeg havde haft en meget hektisk morgen den dag, og ærligtalt ikke var “In the mood” for noget specielt og blogger-agtigt (ja, sådan nogle dage findes virkelig – dage hvor man bare vil gå rundt i løse bukser og sweater.)

Bukserne er fra Topshop, skoene fra Pieces, Sweateren fra Acne, bæltet fra Hope og tasken fra Stella Mccartney.
Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Frederikke Egel 12. februar 201513:43

    Så hyggelig dag mus, og billederne er blevet fine! :*

  • Camilla Julie 13. februar 201515:16

    Super fine billeder – du er så yndig 🙂

    God weekend!

    dreamydelights.bloggersdelight.dk

Leave a Comment