Københavns bedste ekspedienter

skulderklap

Idag på bloggen vil jeg gerne komme med et klap på skuldrene til nogle butikker med rigtig god service og virkelig dygtige ekspedienter. For mig betyder det rigtig meget at der er god stemning og godt personale, når jeg skal ind i en butik og købe ind. Pga. min angst, men også fordi at jeg generelt er lidt usikker, så betyder det meget når ekspedienter og personale i butikker er smilende, hjælpsomme og viser at de har interesse for deres kunder, og det er der nogle helt bestemte butikker i København som jeg synes gør supergodt!

American Vintage
American Vintage har nogle af de bedste ekspedienter i københavn og det er virkelig en fornøjelse at komme derind og kigge på tøj. Ekspedienterne er hverken FOR klistrende og de opfører sig ikke som om at de er desperate for at få solgt deres tøj (som nogle ekspedienter virkelig gør – hvor man nærmest kan føle sig skyldig fordi at man ikke køber hele butikken.)
Antonigade 7, København K

Isabel Marant
Nu ved jeg godt at både American Vintage og Isabel Marant ligger i den mere luksuriøse del af skalaen når det gælder butikker, men ofte synes jeg bare at de mere luksuriøse butikker har et mere professionelt og imødekommende personale end highstreet-butikkerne. Hos Isabel Marant er ekspedienterne meget hjælpsomme, og når jeg besøger dem føler jeg altid at jeg får et ærligt svar, og god hjælp, så jeg ikke ender med at komme hjem med noget som jeg i virkeligheden slet ikke bryder mig om.
Ny Østergade 34, 1101 København

& Other Stories
Af highstreet-butikker så er ekspedienterne hos & Other Stories rigtig gode. Jeg har endnu ikke prøvet at blive hjulpet ved et prøverum i denne butik, for jeg køber stort set altid kun accessories når jeg er derinde – men ekspedienterne ved kassen er altid meget snakkesalige, imødekommende og smilende.
Amagertorv 29, 1160 København

Perch’s tehandel
Ja, det hele skal jo ikke handle om tøj. En anden butik med superfedt personale er den fine Perch’s tehandel. Derinde har de et rigtig hyggeligt personale, og selvom de stort set altid har hammertravlt, så smiler de altid, og giver sig tid til at hjælpe hverenkel kunde.
Kronprinsensgade 5, 1114 København

 

Har I lyst til flere af denne her slags indlæg?
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 17

 • Nina 14. februar 201514:08

  Dejligt med nogle anbefalinger. Ville bestemt ikke have noget imod flere! 🙂

 • Laura 14. februar 201516:12

  Ej den her slags indlæg synes jeg virkelig godt om! 😉

 • Anna 14. februar 201520:56

  Gerne flere af disse indlæg – super idé. :))

 • Ida 14. februar 201521:51

  Jeg synes det er et rigtig godt indlæg. Gid butikkerne så det, og strammede sig op mht at være søde.

 • Lykke / Emblaoglykke.com 14. februar 201522:03

  Så skønt at der er lidt fokus på ekspedienter og dét at være i servicebranchen – i et positivt perspektiv. Dejligt indlæg!
  Det kan være virkelig hårdt og utaknemligt at være tjener, ekspedient eller at sidde bag en kasse. Folk kan være direkte modbydelige. Men man skal selvfølgelig også have at vide, hvis man har ydet en dårlig service. Det skal bare gå begge veje 🙂

 • Jeanne 15. februar 201510:14

  Love the coats!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Pernille larsen 15. februar 201518:40

  Hej
  Først og fremmest TAK for din feedback, det er et stort skulderklap, at få denne form for anerkendelse. Feedback som denne gør, at vi får ny og god energi og kan fortsætte med den gode service til vores kunder. Jeg vil personligt sørge for at feedbacken kommer frem til mit team. 🙂
  Mvh Pernille
  Store Manager
  & Other Stories

 • kristine 20. februar 201521:50

  ja gerne

 • http://v.gd/ 26. februar 20152:42

  Fruits and vegetables in the expecting mother’s diet provide the fiber as well as vitamins that are essential for the baby’s development.
  We have a basic motive of promoting the Eco friendly environment.
  Contact us right away if you have a restaurant, hotel, catering company,
  party planner business, party rental business or a cafeteria.

Leave a Comment