Typical Bloggerbreakdown

breakdown1

Det er så frustrerende ikke at kunne være den “inspirerende” blogger som jeg gerne vil være, og jeg føler ofte at jeg skuffer jer, fordi at mine indlæg bare ikke er ligeså gode som andre bloggeres – sådan føler jeg det i hvertfald. Jeg tror at mange bloggere engang imellem kommer ind i et blogger-breakdown, hvor man føler at man er mega uinspirerende, kedelig og aldrig opnår den succes og anderkendelse som man virkelig drømmer om med bloggen – og sådan en periode er jeg inde i ligenu. Jeg sagde i starten af Januar at jeg ville stoppe med at lave to indlæg om dagen hver dag, for det stressede mig bare – men nu er jeg kommet ind i vanen igen, og jeg føler at jeg skuffer jer, eller at jeg er kedelig, hvis jeg kun laver ét indlæg om dagen, og det ved jeg jo godt er fjollet og en dum tanke, men jeg stræber bare så meget efter at bloggen skal opnå den succes jeg drømmer om, og så er jeg typen der kommer til at presse migselv alt for meget til at opnå det.
Så nu vil jeg begynde at gå tilbage til kun at lave ét indlæg om dagen – bloggen er ikke en levevej for mig, og jeg tjener ikke så mange penge på det så jeg kan leve af det, så derfor er det vigtigt for mig at det skal være en hobby, og noget jeg gør når jeg har lyst, så nu skal der skrues ned, og slappes af. 😉bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Charlotte Kowal 15. februar 201516:59

  Hej Whitta. Jeg faldt over din blog i en bloganbefaling, og kunne ikke undgå at lægge mærke til den flotte jakke du bærer på billedet øverst til højre i din overskrift. Jeg har søgt din blog tynd, men kan simpelthen ikke finde den. Kan du give et hint om hvor den er fra, og hvor man i givet fald kan købe den, hvis den ikke er fra en alt for gammel kollektion?
  Stor respekt for dit arbejde med bloggen, som jeg nok kommer til at smutte forbi dagligt fremover.
  Knus.

 • Maiken 15. februar 201523:01

  Hej Alberte, 🙂
  Du skal vide at du er en stor inspiration for mig! Jeg er lige blevet diagnosticeret med en depression og jeg har ikke været i skole i over en måned fordi jeg simpelt hen får angst anfald og ikke kan overskue det. Når jeg læsere dine indlæg føler jeg at man godt kan gøre ting og at det sagtens kan lade sig gøre at holde sig igang. Jeg elsker virkelig din blog! Det synes jeg at du skal vide!

 • Gunnbrit 16. februar 201515:18

  Din blog er fantastisk Alberte! Om du så skriver et eller fem indlæg om dagen!
  Dine læsere vil være her uanset hvad! 🙂
  Så længe du blogger er alle glade <3

 • Nina 16. februar 201519:02

  Søde Alberte
  Du er en stor inspiration for mig, jeg synes det er så spændende at læse med. Det er så fint, selv hvis der kommer ét indlæg om dagen, det ændre ingenting. Du skal tænke på dig selv først og fremmest. Knus<3

 • Fanny 16. februar 201522:10

  Her beskriver du noget, jeg tror mange bloggere ligger inde med – mig selv inkluderet. Tak for din ærlighed, for at sætte ord på følelsen jeg så godt kan genkende (på trods af, at jeg kun lige er startet igen).

  Jeg følger dig, og holder skarpt øje med nye indlæg, fordi jeg synes de er interessante 🙂

Leave a Comment