Day with benefit

outfit benefit 026 SONY DSC outfit benefit 028 SONY DSC

Jakke: Dries Van Noten (Man kan købe en lignende hos Birgitte Herskind) – Bukser: Zara – Sko: Pieces – Taske: Pauls Butique – Sweatshirt: American Vintage

Hold da op en hektisk dag igår, og jeg må indrømme at jeg er helt smadret idag. Igår udspillede der sig nemlig lidt af et drama – for min kære hund Coco blev glemt af min far ude foran en kiosk. Idag gnaver der sig selvfølgelig en dårlig samvittighed, for der gik alligevel omkring tre timer inden jeg registrerede at Coco ikke var i vores hus, og min far var taget på arbejde og havde glemt alt om lille Coco foran kiosken.
Så først efter tre timer registrerede jeg at hunden var borte, og der skyndte jeg mig selvfølgelig ned til den nærliggende kiosk, for jeg kunne huske at min far skulle købe ind derhenne. Til min forfærdelse stod Coco IKKE udenfor kiosken, og jeg jeg måtte derfor ind i kiosken og spørge butiksejeren om han havde fundet en lille hvid hund foran deres kiosk. Han fortalte at han havde kontaktet politiet, og at politiet havde hentet Coco og havde taget hende med til Bellahøj Politistation. Så der tog jeg ud sammen med  min far, som selvfølgelig var tynget af dårlig samvittighed.
Så idag skal Coco forkæles og hygges om. Hun er en lidt sky hund som nemt bliver skræmt – så det var en oplevelse hun nok helst ville have været foruden.

Outfittet ovenover er forresten et outfit jeg var iført til det lækre event hos Benefit jeg deltog i forleden, og blandt andet var jeg på disse billeder iført mine lækre nye bukser fra Zara.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Jeanne 16. februar 201512:06

  I love your striped pants!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://www.fashionmusingsdiary.com

 • Monica Blander 16. februar 201515:07

  Bukserne er jo super fede! Og baggrunden også, det er en fin modsætning med det spraglede 🙂

  http://monicablander.bloggersdelight.dk

 • Josefine 16. februar 201521:00

  Super lækkert outfit!
  Ej hvor uheldigt med din hund, men dejligt hun er i godt behold <3

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Lisa 17. februar 201513:54

  Super flotte bukser (:

 • Selma 28. februar 201523:15

  Super fin taske, men synd for din søde hund:-)

Leave a Comment