In love w.

outfit 125 SONY DSC SONY DSC outfit 131

Som dedikeret shopaholic gør det mig altid glad at kigge på butikvinduer. Jeg behøver ikke nødvendigvis at skulle ind og gennemtjekke eller bøjlerne, eller købe noget for den sags skyld, men det gør mig bare altid glad at kigge på vinduerne, og få inspiration. Når det gælder styling, så synes jeg at butikken IRO er vanvittigt gode til at klæde deres giner flot på, og forleden blev jeg så forelsket i outfittet ovenover, at jeg simpelthen måtte nød til at vise jer det. Jeg synes simpelthen at skjorten er fantastisk smuk, og så er jeg også vild med den måde de har sammensat skjorten med en nederdel og et bælte.

Hvad synes I om den fine style som ginen har på?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Lisa 17. februar 201513:56

  Virkelig flot outfit – tak fordi du delte det med os 😉

 • Jeanne 17. februar 201518:39

  Love the short sleeved shirt! Very cool print!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Satina Wandel 18. februar 20153:38

  Nederdelen er virkelig cool!

  http://satinawandel.dk

Leave a Comment