Så fik man sig Iphone 6….

PicMonkey Collage

… Og forsøgte forgæves at få hunden til at interesserer sig for den, så man kunne få nogle gode billeder.

Yup… Planen var at lave et indlæg hvor min hund snuser til telefonen og virker superinteresseret i den, men hund vil jo som hund vil, og det kan man ikke lave om på. Dog synes jeg ikke at I skal snydes for indlægget!

Jeg er nu ejer af Iphone 6, og det er virkelig en betydelig forskel fra en Iphone 4. Allerede nu er jeg oppe i skyerne over hvor meget bedre billeder den tager, og min instagram (@Bertewhitta) er da også blevet meget federe nu. Udover billedkvaliteten, så er den nye Iphone også bare virkelig behagelig at holde i hænderne, for den har nogle skønne bløde kanter.
Hvilken mobil har I?
xx Whittabloglovin follow1

 alberte whitta fashion blog

Comments: 14

 • Claudia Liv 20. februar 201519:42

  Den er så dejlig at have i hånden! Er stadig helt forelsket i min, haha

 • Julie Andersen 20. februar 201520:57

  Uh lækkert! Håber det resulterer i endnu flere instagram-posts – elsker at følge med 🙂

 • Anne Pahl 21. februar 20158:28

  har en gammel samsung, som et møj sløv. Bestilte iphone 6 i går, så glæder mig helt vildt til den kommer!

 • Lulle 21. februar 20159:49

  åh hvorfår jeg misundelig! Har selv iPhone 4 og den er sååååå langsom

 • Pernille 21. februar 201513:33

  Jeg har en iPhone 5c, ville aller aller helst have den gamle iPhone 3gs i hvid (suk!). Meeen, de er efterhånden så utilregnelige at jeg må opgive, og iPhone 5c i hvid er nok den telefon der kommer nærmest den gamle klassiker 😉 Er også helt tosset med de dejlige runde hjørner, hader kantede telefoner!

 • Tasha 21. februar 201521:05

  Har en iPhone 4S 😛

 • Anna 21. februar 201521:25

  Har selv en sony erricson håndværker telefon, som jeg efterhånden har haft i over 5 år, haha. Men egentlig er jeg lidt ligeglad, for den kan sms’e og ringe, så det er jo fint.

  Mange synes det er ufattelig sjovt, men jeg synes det er vigtigt at pointere, at det ikke er en selvskreven menneskerettighed altid at have den nyeste iPhone. At folk nu til dags også kan sige åh hvor er det træls at have iPhone 4, synes jeg derfor er lidt overdrevet.

  Men ja – hvis du er glad for din nye telefon, er det jo godt, og man må sige, at billedkvaliteten på den nye iPhone er i top! 🙂

Leave a Comment