Livet uden skole

hygge

Nu har jeg efterhånden ikke gået i skole i en måned, og derfor synes jeg at det ville være på sin plads at give en lille update for at fortælle hvordan det føltes ikke at gå i skole.
Inden jeg valgte at stoppe på min skole var jeg helt sikker på at det ville give mig meget mere energi at trække stikket og bare slappe af. Der tog jeg faktisk grueligt fejl, for faktisk gør det mig endnu mere træt når jeg ikke har nogle planer. Derfor tvinger jeg mig selv til at komme ud hver dag. Det er som om at energi avler endnu mere energi, og hvis jeg falder ind i den søvnige og dovne tilstand, så er det svært at komme ud. Da jeg stoppede på skolen lovede jeg migselv at jeg ikke ville ende med at begrave mig under dynerne, og det synes jeg heller ikke at jeg gør. Hver dag tager jeg til møder, jeg besvarer blogger-mails, jeg tager til events, og hvis der ikke er nogle blogger-relaterede-ting at tage sig til, så mødes jeg med veninder.
Når alt dette er sagt, så er jeg også ved at blive godt træt af det. Jeg savner noget spænding i mit liv, og der er godt nok ikke meget spænding når man går herhjemme uden en målrettet “plan.” Derfor glæder jeg mig meget til at starte på mit nye arbejde, som jeg snart vil fortælle jer mere om. Jeg kan afsløre at arbejdet går godt i spænd med min blog, og at det er et job hvor jeg kan dyrke min interesse for mode. 😉

Det var lidt om min situation ligenu. Ikke den mest spændende situation kan man roligt sige, men jeg er tilfreds, og snart vender det hele, og så skal jeg til at arbejde og være bussy.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Josefine 21. februar 201513:46

  Hvor spændende, glæder mig til at høre om dit nye arbejde!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Julie / It's My Passions 21. februar 201514:53

  Det er nemlig super vigtigt at holde sig beskæftiget – ellers falder man hurtigt hen, som du også selv har oplevet 🙂

  Og lyder spændende med arbejdet, det ser jeg frem til at høre mere om 😉

 • Amanda 21. februar 201520:08

  Du lyder virkelig fornuftig! Og kan sagtens sætte mig ind i din situation – havde samme problem, da jeg valgte at stoppe på mit studie, indtil jeg fik job!
  Kh Amanda – The A-Way!
  https://www.bloglovin.com/blogs/a-way-13587661

 • Anna 21. februar 201521:32

  Sikke et fint billede! Er så misundelig på den stella taske, gid man havde pengene til sådan en.. :'(

 • Katarina 23. februar 201517:32

  Dejligt indlæg, fedt lige at få styr på din situation, så vi følgere kan følge med i dit liv helt tæt på. Hvor er det fedt, at du også skriver, at det ikke bare er en fest at gå hjemme, men at du faktisk savner, at der sker noget mere i din hverdag.

Leave a Comment