Club Monaco X Noma

noma 009SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Det der med event’s er altså lige sagen! Dog er det ikke lige sagen at stå op klokken syv om morgnen for at kunne gøre sig klar, men man må jo ofre lidt for at få sig en oplevelse. Og man må sige at eventet som fandt sted på selveste NOMA virkelig var en oplevelse, og samarbejdet de har lavet med Club Monaco er nyskabende og virkelig en kreativ idé.

Da jeg kom ind til eventet var der fyldt med vilde blomster, planter og selvfølgelig en masse natur, som er en del af konceptet hos Noma. Udover følelsen af at jeg gik rundt på en mark fyldt med vilde blomster, så var der også fyldt med lækkert tøj fra Club Monaco, og HOLD OP en lækker kvalitet det tøj har! Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke kendte meget til mærket inden dette event, men efter at have nærstuderet alle deres nye items, mærket på kvaliteten, samt vold-fotograferet i hele Noma-lokalet, så er det blevet et af mine nye favoritbrands.
Kender I til Club Monaco, og hvad synes I om mærket? Lad mig høre jeres mening, og smid en kommentar.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment