Thank U postman

SONY DSC SONY DSC

På postfronten var det en rigtig god dag igår, og jeg vågnede op til både et nyt lækkert Cover-magasin, samt en invitation til et superlækkert event! Jeg er desværre blevet syg med ondt i halsen og ondt i ørene, så det varmede min lille syge krop at få en invitation til åbningen af Custommade’s nye butik på strøget (som jeg også har skrevet om HER) og så fik jeg også lidt lækkert læsestof til sygesengen, i form at det lækreste nye blad fra COVER. Og hvad synes I forresten om forsiden på månedens Cover? Jeg synes simpelthen at den er SÅ smuk, og modellen er bare så fin og elegant.

Idag skal jeg en tur til zoneterapi som jeg går til et par gange om måneden, og ellers skal jeg bare drikke te og satse på at jeg er rask imorgen, hvor jeg skal lave nogle forskellige blogger-relaterede ting.
Hvad har I af planer for idag?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Rikke 26. februar 201511:08

  Hvor er du heldig, at blive inviteret til Custommade event!!! .. altså lige pånær det med din sygdom !? god bedring herfra. *indsæt colgate-smilende smiley

  http://sekkir.bloggersdelight.dk/

 • Satina Wandel 26. februar 201521:04

  Jeg er nok til lidt mere ekstraordinære forsider 😀

  Det er så skønt med zoneterapi. Min mor er zoneterapeut, det var noget, jeg nød godt af, da jeg var mindre og boede hjemme 😉

  http://satinawandel.dk

Leave a Comment