Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

MOVEMENT

outits 073 outits 055 SONY DSC

Sko: Reebok (Similar here) – Bukser: Zara  – Top: Unknown – Jakke: Dreis Van Noten (Similar here) – Taske: Heartmade (Købes her) – Armbånd: Balenciaga (SIMILAR HERE)

Godmorgen girls! Jeg har det heldigvis meget bedre idag, og det er jeg ret optur over. Jeg har så mange planer i øjeblikket, så jeg har bare slet ikke tid til at være syg – kender I det? Nu glæder jeg mig bare til weekenden, og til at jeg på Søndag skal mødes med en veninde som jeg ikke har set i virkelig lang tid. Har I nogle særlig planer i weekenden som I har lyst til at dele med mig i kommentarfeltet?
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Karina 27. februar 201512:54

    Hvor ser du bare godt ud 😉

Leave a Comment