It’s Heartmade

SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Forleden dag kom min mor hjem med en spontan gave, nemlig denne superlækre taske fra Heartmade by Julie Fagerholdt. Den dedikerede bloglæser har nok spottet denne taske på et par af mine outfitbilleder, men i fremtiden vil den blive set meget mere her på bloggen.
På billederne ovenover har jeg sammensat den med min lækre grå knit fra Ganni, som er perfekt til denne årstid. Jeg elsker det lækre patchwork-print på tasken og de fine mønstre i de fine firkanter. Hvad synes I om tasken?
xx Whitta

English translation:
// Earlier this week my mom went home from the city with a spontaneous gift. The gift was a super exclusive bag, from the danish brand Heartmade By Julie Fagerholdt. In the pictures above, I have mixed it with my beautiful grey knit from Ganni, which is perfect for the danish weather. What do you think of the bag?
xx Whitta //bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Jeanne 2. marts 201511:59

  Lovely clutch!
  ♥♥♥
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • Katrine 2. marts 201518:05

  Hej. Jeg kan vildt godt lide din stil, og ville hører om du kunne hjælpe mig lidt. Jeg har snart fødselsdag, mine veninder har valgt at holde en fødselsdagsfest for mig og to andre veninder. Jeg ved ikke hvad jeg skal have på, så er egentlig på udkig efter et outfit. Jeg går ikke i kjole eller nederdel, og jeg har nogle sorte eller lyseblå bukser, som jeg gerne vil have på. Så det jeg mangler egentlig bare en trøje. Jeg ville hører om du måske havde nogle idéer eller i hvert fald nogle gode hjemmesider. Det skal ikke være sådan noget overglittret noget, og heller ikke for gennemsigtigt. Jeg ved ikke om du kan hjælpe mig, men hvis du kunne, ville det i hvert fald være rart.:)

 • Lisa 4. marts 201515:57

  Virkelig fin taske 🙂

Leave a Comment