BAGS I WANT

Stylepit tasker1: Købes her/ Can be bought here // 2: Købes her/Can be bought here // 3: Købes her/Can be bought here //
4: Købes her/Can be bought here // 5: Købes her/Can be bought here // 6: Købes her/Can be bought here //

Godmorgen piger! På de sidste 15 dage har jeg købt hele 2 nye tasker – og det med at øge min taskefamilie er jeg altså ikke færdig med endnu. Jeg har nemlig planer om at købe mange flere nye tasker den næste tid! Som et nyt tiltag i min spar-penge-plan har jeg nemlig besluttet at jeg i stedet for altid at investerer i dyrt tøj, vil forsøge at gøre mine outfit’s detaljerede og personlige ved f.eks. at peppe outfittet op med tasker eller andet accessories. Ovenover har jeg derfor fundet 6 tasker som ikke koster en bondegård (Stort set alle taskerne koster imellem 150 og 300 kroner).
I kan finde det samlede udvalgt af tasker fra Stylepit LIGE HER
xx Whitta

// Good morning girls! During the last 15 days I have bought no less than 2 new bags – and I still want to increase my collection of bags. As a money-saving device I have decided that instead of always investing in new clothes, I will try to make my outfits more detailed and special by adding bags and other accessories. In the pictures above I show 6 bags which are all inexpensive – they all cost less than 300 DKK (around 30 pounds.)
What do you think of the bags I have found?
xx Whitta //bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment