Rocking the 70’s

oufit 023 PicMonkey Collage oufit 020 oufit 005Dress: Filippa K – Turtleneck: Ganni – Shoes: Ganni – Bag: Heartmade

Det er altså sjovt som man kan finde på en idé til et outfit i sit hoved, som man umiddelbart tænker ville være helt håbløs i praksis – og det alligevel ender ud med at se rimelig godt ud! Sådan havde jeg det med outfittet ovenover, som jeg blev inspireret til, efter at jeg igennem længere tid har været fascineret af sammensætningen af V-hals og turtleneck. Dette look er super 70-ish, hvilket er et årti som i den grad er kommet tilbage i modebilledet.
Hvad synes i om outfittet?

Igår var jeg for første gang forbi min nye arbejdsplads, og der var virkelig en skøn atmosfære. Jeg glæder mig til at skrive mere om det snart, så I ved mere om hvad jeg går rundt og foretager mig.
xx Whitta

English Translation:
// Todays outfit is inspired by the 70’s, and I’m totally in love with the combination of V-neck and T-neck. What do you think about the outfit?

Yesterday was the first time I went to my new job, and there really was a lovely atmosphere. I am looking forward to soon write more about my new job, so you will know a bit more about what I’m doing.
xx Whitta //
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Camilla Julie 4. marts 201514:04

  SÅ fint outfit – det klæder dig helt vildt godt 🙂

  dreamydelights.bloggersdelight.dk

 • Josefine 4. marts 201515:43

  Virkelig et lækkert outfit!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Jeanne 4. marts 201515:53

  Beautiful dress! I love the colour!
  XO
  Jeanne
  http://fashionmusingsdiary.com

 • olivia 4. marts 201516:24

  I’m liking this look!

  fridaynightstyle.com

 • Emma 4. marts 201517:32

  Er det de sko med Peep toe? For så har jeg dem også, og hvis det er, hvad har så indenunder (altså som strømper)?

 • Karina 4. marts 201519:18

  Ihh hvor ser du bare cool ud 😉

 • Pingback: 57. Alberte Whitta-Jacobsen | TightsDB 5. marts 201517:31

Leave a Comment