5 om mig

SONY DSC(Billede: Outfit sneak peek // Outfit kommer snart på bloggen)

1) Jeg kan ikke tåle laktose, og jeg lever laktosefrit – Det betyder også at jeg ikke kan spise mælkechokolade, og det er altså hammerirriterende. 

2) Jeg bruger håndsprit flere gange om dagen, og jeg går ekstremt meget op i god hånd-hygiejne (Muligvis lidt hysterisk). Dette kommer af at jeg har et utrolig lavt imunforsvar, og derfor skal passe utrolig meget på med bakterier.

3) Jeg blev sidste år (I forbindelse med Miss Glossy)  kontaktet af Unique Models vedrørende eventuelt at blive model hos dem, men jeg var desværre for lav. 

4) Jeg deler en masse tøj med min mor. Jeg hapser lidt tøj fra hende, og hun hapser lidt tøj fra mig.

5) Jeg bliver usikker når folk ikke skriver smileyes i deres beskeder. Jeg får det virkelig skidt når jeg ikke kan tyde folks signaler, og det føler jeg ikke at jeg kan, hvis de ikke skriver en smiley, haha! 

 

Deler I nogle af de her mærkelige facts, eller er jeg helt alene om dem?
xx Whitta
bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • S 6. marts 201519:22

  Jeg er helt uenig i den med smileyerne! Jo bedre venner, jeg er med folk, jo færre smileyer sender vi til hinanden. Med mindre vi er midt i et anspændt skænderi og sænder den helt vildt flabede “:)”. Når jeg skriver med folk, jeg ikke kender lige så godt er jeg dog god til at få smidt nogle smileys ind uden det bliver for meget 🙂

 • Cecilie Binau 6. marts 201520:22

  Det er altså et vildt lækkert billede af dig! 🙂
  Og jeg snupper også tøj og smykker fra både min mor og min søster 😉

 • Julie / It's My Passions 6. marts 201523:49

  Ærgerligt med modeltjansen :/ men sjove facts 🙂

 • Katrine 7. marts 20157:43

  Jeg har det lidt på samme måde med smilyer, fordi jeg tror jeg kan tyde deres signaler bedre. Men jo bedre jeg kender folk jo færre smilyer sender jeg dem, og de mig. 🙂

 • Emma 7. marts 20158:42

  Det med smileyerne er så meget mig:-) Jeg tror altid at folk er sure på mig, når de ikke sender smiley’er:-) Lidt irriterende!

 • Mitchell 7. marts 201510:00

  Hej Alberte. ^^

  Kender udemærket godt det med smilies. Hader det vildt meget når folk ikke sender en smiley med i deres besked. Kan ikke se om det en vits, osv osv

  • Mitchell 7. marts 201520:49

   Never alone ☺️❤️

 • Nina 7. marts 201515:14

  4 og 5 nikker jeg ivrigt ja til. Ha ha! <3

Leave a Comment