On the wall

outfitLeggins: Zara (Similar here) // Shoes: Pieces (Similar here) // Skjorte: Isabel Marant (Købes her) // Jakke: Moss Copenhagen (Similar here) // Taske: Guess (Købes her)

Godmorgen piger! For en uge siden startede jeg et nyt spændende samarbejde op med det nye taskefirma Sample Selection. Sample Selection sælger dyre designertasker til nærmest ingen penge, og de har blandt andet mærker sammen Liebeskind, Coccinelle og Armani. På billedet ovenover rocker jeg den lækreste taske fra Guess, som man også kan købe på deres webshop.

Hvordan går det ude hos jer? Jeg kan godt mærke at det er hårdt at starte på et nyt arbejde. Min energi er meget lav, og jeg har allerede været nød til at aflyse forskellige aftaler som jeg havde i denne uge – det er lidt ærgerligt. Når det er sagt, så elsker jeg mit nye arbejde, og så må bloggermøder jo komme i anden række.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comment: 1

 • tas fashion 20. marts 201518:28

  What i don’t realize is in reality how you’re not actually a lot
  more smartly-favored than you might be now. You are so intelligent.
  You already know therefore considerably in the case of this
  matter, produced me personally believe it from so many varied
  angles. Its like men and women aren’t interested except it’s something to accomplish with
  Girl gaga! Your individual stuffs excellent. Always handle it up!

Leave a Comment