Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lidt om nyt job, og ny nederdel

billeder 130billeder 133SONY DSCbilleder 129billeder 123Nederdel: H&M (Similar here) // Sko: Gardenia // Jakke: Moss Copenhagen (Similar here) // Leggins: Wolford // Solbriller: Rayban // Ringe: Unknown

 Hej piger! Har I haft en god weekend? Jeg er desværre blevet syg og sløj, og jeg tror at det er fordi at min krop har kæmpet rigtig meget med angst i forbindelse med starten på mit nye job, og det kan mit imunforsvar ikke holde til. Så nu ligger jeg ellers med kvalme, og håber at det bliver bedre til imorgen, for der skal jeg jo på arbejde igen. Har jeg nogle læsere som arbejder? Hvis ja, var det også hårdt for jer at starte på det nye job?
Jeg elsker virkelig mit nye job, men det er godt nok også hårdt når man lider af angst.

Nu til noget andet. Jeg var for et på weekender tilbage en tur i Fields, hvor jeg kastede min kærlighed over noget så klassisk som en denimnederdel. Jeg har længe forbundet denimnederdele med et stykke tøj for mindre børn, men efter at have set nogle ret cool streetstylebilleder med fashionable kvinder i denimskirts, så er jeg altså ret hooked på dem. Ovenover har jeg et outfit på som passer til de lidt koldere dage, men når det bliver varmere i vejret tænker jeg at jeg vil tage nederdelen på med en hvid skjorte og et bælte.
Hvad synes I om nederdelen?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Esther aka. GingerLady 15. marts 201520:17

  Hej Alberte. 🙂
  Jeg arbejder selv (som tilkaldevikar på en folkeskole) og jeg var også meget nervøs i starten. Især da jeg de første gange skulle stå foran 20-28 nye elever og undervise dem i alt fra tysk til hjemkundskab (og nogle gange ville der være en lærer til og være støtte, hvilket gav et ekstra pres på mig i starten!)

  Men man vænner sig hurtigt til ens nye arbejde når man først kommer ind i en fast rutine. Jeg har heldigvis en MASSE søde kollegaer der hjalp mig i starten, så det var ikke så slemt for mig. 🙂 Når du kommer ind i en god rutine og derefter holder fast i den, så vil du sikkert få det meget bedre igen! Det er meget almindeligt, at man er nervøs eller lign. når man lige er startet på et helt nyt job. Især som helt ung. Du skal bare komme i gang og ikke give op! 😀

  Håber det kunne hjælpe dig en lille smule. 🙂

  Og du skal huske at lytte til din krop. Hvis din krop en dag siger stop mens du er på arbejdet, så sig at du lige må have en timeout. Hvad enten det betyder en pause på 10 minutter, eller om du må gå hjem tidligere. Det vigtigeste er dit helbred. 🙂

   • Esther aka. GingerLady 15. marts 201520:34

    Det var da så lidt søde Alberte! 😀 Det er også et dejligt job, med en masse søde elever! <3

    Igen, du skal bare klø på og ikke give op! Bare gør dit bedste! <3 😀 Mere kan folk ikke forlange af dig. 🙂

 • Ida 17. marts 201515:56

  Jeg er også i overvejelsesfasen mht denimnederdel, er du typen der kunne finde på at poste noget inspiration?

 • Pingback: 66. Alberte Whitta-Jacobsen | TightsDB 17. marts 201515:56
 • Camille 17. marts 201516:10

  Er vild med din nederdel kombineret med strømpebukserne og de flade sko. :147:

  Du skulle overveje at blive strømpebuksemodel med de flotte ben.

  😉 😉 😉 😉 😉

Leave a Comment