Matching Heartmade suit

heartmade sæt collageSuit overdel: Heartmade // Suit underdel: Heartmade ((Købes her)) // Halskæde: H&M ((Købes her)) // Sko: H&M ((Købes her)) // Passport bog: H&M ((Købes her))

Jeg er stor tilhænger af at mixe og matche highstreet med de lidt mere dyre mærker, og ovenover har jeg sammensat et sæt fra Heartmade by Julie Fagerholdt med lækre accessories fra H&M. Især halskæden fra H&M er jeg helt vild med, og til et minimalistisk outfit (som f.eks. sættet ovenover) er den perfekt.

Hvad går I forresten og laver i øjeblikket? Jeg synes der er lidt stille i kommentarfeltet, og savner da lidt respons fra jer. 😉 Er der nogle indlæg I godt kunne tænke jer på bloggen? Som jeg har skrevet før bruger jeg mange ressourcer på mit nye job, og jeg er bange for hvis I føler at jeg kommer til at forsømme jer og bloggen lidt. Det er i hvertfald dejligt at vide om I lever derude, haha.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Satina Wandel 16. marts 201515:17

    Ih, et pænt sæt!

    http://satinawandel.dk

  • Emma 16. marts 201517:10

    Du er så sej, at du prøver at overvinde din angst! Stor respekt til dig, knus ❤️

Leave a Comment