Outfit through my phone

SONY DSC

Hej piger!  Omsider har vi ramt min yndlingsdag på ugen, nemlig fredag. Fredag er dagen hvor man kan se frem til to dages afslapning, ovenpå fem dage med planer, lektier, arbejdsopgaver osv.
Dog står denne weekend ikke kun på ren afslapning for mit vedkommende. Imorgen skal jeg nemlig mødes med søde Louise som står bag Sampleselection.dk. Vi skal have et lille møde om hendes smukke tasker, og så har hun en lille overraskelse med til mig! 😉

Hvad synes I om outfittet ovenover? Er det dér med iphone-kvalitet til outfitbilleder helt ude i skoven? Jeg vil selvfølgelig stadig tage outfitbilleder i supergod kvalitet, men hvis man ikke lige har mulighed for at smutte udenfor og tage gode billeder, så er det altså meget smart lige at kunne knipse nogle billeder på mobilen.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Christina Elisabeth 20. marts 201515:00

    Jeg synes kvaliteten ser helt fint ud! Men jeg elsker nu dine outfitindlæg med store flotte udendørs billeder! 🙂

    kh http://christinaelisabeth.dk

  • Christina Wonsbeck 20. marts 201516:17

    Det fungerer vildt godt med iphone billeder. Det kan du sagtens! Dit hår er forresten virkelig flot! 🙂

Leave a Comment