Little red detail from Carven

outift 127 PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCTørklæde: Carven – Sko: Reebok (Similar here) – Jakke: In Wear (Similar here) – Bukser: Asos (Similar here) – Skjorte: Filippa K (Similar here) – Taske: My My Copenhagen (Købes her)

Godmorgen piger! Har I en god lørdag? Jeg skal idag mødes med min veninde Louise, for vi skal nemlig tage nogle lækre billeder af nogle produkter på hendes nyopstartede webshop sampleselection.dk. Udover at mødes med hende skal jeg også et smut på posthuset, for Jane Kønig har sendt mig en lille hemmelig overraskelse som jeg glæder mig til at se hvad indeholder!

I torsdags var jeg som skrevet i et tidligere indlæg til event for Babybliss, og det var rigtig hyggeligt. Til eventet fik vi testet deres lækre krøllejern, og på billederne ovenover som er taget efter eventet af søde Amanda har jeg da også nogle fine krøller i håret, haha. Hvad synes I om outfitbillederne? Jeg nuppede min mors lækre Carven Silketørklæde som simpelthen ser så eksklusivt ud, og så havde jeg min nye computertaske på, som jeg har fået af min dejlige arbejdsplads som sælger dem på deres hjemmeside.
Håber I får en rigtig dejlig lørdag.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Julie / It's My Passions 21. marts 201512:05

    Lækkert lyst outfit 🙂 Og er vild med dine jeans!

  • Ida 21. marts 201518:37

    Hvad med at lave et indlæg med konfirmationsønsker?

Leave a Comment