Surprise overload

SONY DSC SONY DSC

Denne weekend har virkelig stået i invitationernes tegn. Lørdag morgen startede med den sødeste invitation fra Jane Kønig som afholder blogger-middag på Fredag i forbindelse med lanceringen af deres nye Magnetic-kollektion. Jeg glæder mig heeelt vildt til at se hvad kollektionen har at byde på, for når det gælder Jane Kønig bliver jeg aldrig skuffet.

Da det så blev aften og dagens gøremål var overståede bankede det på døren midt i aftensmaden, og udenfor døren stod søde Linda fra Sparkz med en kæmpe ballon. Jeg kan ligeså godt sige det som det er – jeg har aldrig prøvet at få leveret en ballon til min hoveddør, men jeg kan godt lide det.
Nedenunder ballonen var der en invitation til et Sparkz event vedhæftet, og jeg glæder mig virkelig! Eventet kan kun blive supercool med en så supercool invitation.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment