Toga Pulla baby!

Toga Pulla

Det er snart ikke længere en hemmelighed at jeg arbejder hos webshoppen Henny and My. Hvis man følger min instagram (@Bertewhitta) kan man i særdeleshed ikke undgå at vide det, og på bloggen har jeg da også efterhånden skrevet en del om det. 😉
Henny and My sælger brands som Wood Wood, Kokoon, Carven osv. osv. og jeg vil rigtig gerne introducerer jer for nogle af de brands som jeg personligt har tabt mit hjerte til – for jeg siger det ikke kun fordi at jeg arbejder der, men jeg er virkelig helt vild med de brands de forhandler, og jeg kunne købe stort set det hele med hjem, haha.

Et af de brands som jeg er faldet pladask for er skomærket Toga Pulla. I kender muligvis brandet, for det florerer i øjeblikket lystigt rundt i blogland, men om ikke andet får de endnu mere omtale nu, for jeg må altså også nød til at skrive om dem.
Hvad synes I om skoene?
Spænderne er jo lidt markante, så jeg kan godt forestille mig at der er delte meninger om dem. Jeg elsker dem i hvertfald.

De kan købes LIGE HER bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Camilla - Scent of Fashion 26. marts 201513:24

    De er så fine, de støvler! Lækkert job du har fået dig der, må man sige!

  • Eline / My Kind of Fashion 26. marts 201514:30

    De er bare så smukke de støvler der!!!!!!

Leave a Comment