Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

På besøg hos Maanesten

maanesten

Juhuu, hvordan går I søde piger og har det? Har I påskeferie, eller er I travle arbejdskvinder ligesom jeg? 😉
Idag vil jeg gerne løfte sløret for et nyt spændende samarbejde som kommer på bloggen.
Et af mine favorit-smykkebrands (Maanesten) kontaktede mig nemlig for et par uger siden, og spurgte om eg kunne have interesse i et samarbejde. Jeg elsker Maanestens klassiske udtryk, og delikate feminine detaljer – og det er en fornøjelse at have fået et samarbejde med dem! I sidste uge var jeg inde og besøge deres butik, som ligger et par minutter fra mit arbejde (Så nemt så nemt at komme rundt inde i byen) og der fik jeg lov at vælge mig tre fantastiske smykker, som jeg glæder mig til at vise jer på bloggen fremover.
Btw. er de farverige armbånd på nederste billede ikke to-die-for?! Jeg elsker virkelig farverne, og til sommer bliver de bare helt perfekte.
xx Whittabloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Maj // by-maj.dk 31. marts 201513:21

    Uh det er ikke dårligt ! Bare det var mig 🙂 Tillykke med det !
    Maanesten smykker er bare helt fantastiske <3 Kunne købe mig fattig ! Jeg håber og ber til, at der ligger lidt fra Maanesten, når jeg har fødselsdag om 12 dage 🙂

Leave a Comment