New in // Pico & Maanesten

armbånd

I weekenden var jeg på en lidt alternativ shoppingtur. Shopping betyder for mig oftest at købe tøj – men i Lørdags kom jeg altså hjem med en masse spændende nye ting – og ingen af dem var tøj!
Udover at jeg købte et kamera, som jeg iøvrigt glæder mig HELT vildt til at fortælle jer mere om (og til at vise jer outfitbilleder med) så fik jeg også købt et par solbriller fra Kaibosh, som jeg også snart vil vise jer, og så de fine hårelastikker som I kan se ovenover. Hårelastikkerne er fra PICO, og jeg synes simpelthen de er så fine! Jeg bruger dem både til håret, men også som armbånd – nok mest til det sidstnævnte. Det blå armbånd har jeg på idag, og jeg er SÅ glad for det.
Hvad synes I om hårelastikkerne?
Halskæden er forresten fra Maanesten.

Idag står dagen for mit vedkommende på hundrede procent afslapning. Jeg starter på arbejde imorgen, så den sidste fridag skal nydes. Jeg synes virkelig at jeg har haft fem fantastiske feriedage – og nu glæder jeg mig faktisk til at komme tilbage til en struktureret hverdag.
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment