Next buy // Basic’s from Acne

SONY DSC

 

Jeg går i øjeblikket og crusher rigtig stærkt på disse fine t-shirts fra Acne. Acnes t-shirts er selvfølgelig lidt pricy, og nogle ville mene at man kunne købe noget ligeså godt i H&M, men jeg synes nu stadig at det er noget helt andet at have en t-shirt af 100 % bomuld på – og det vil jeg gerne give lidt ekstra penge for.
Trøjerne koster 700 kroner, og jeg ville elske at sammensætte dem med et par slidte denimjeans og et statement-bælte.

Idag har jeg ingen fastsatte planer, udover at jeg naturligvis skal på arbejde. Så dagen skal stå på at samle kræfter, for imorgen skal jeg til hele to events, og jeg bruger altid rigtig mange kræfter og ressourcer når jeg skal til events og være social, hihi.
Hvad skal I lave idag, og kunne I finde på at kaste 700 kroner efter en t-shirt for at få bedre kvalitet?
xx Whitta

Lyserød t-shirt KØBES HER
Hvid t-shirt KØBES HER

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Sara Nielsen 8. april 201512:37

  Syntes 700kr lyder af rigtig meget, men så igen – Kvaliteten er så meget bedre og jeg bliver altid træt af mine T-shirts fra H&M fordi de fnuldrer så meget!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

 • Helena 8. april 201513:45

  Jeg har selv en sort acne t-shirt,og jeg er vild med den. Helt sikkert det værd 🙂

 • Anna 8. april 201516:02

  Synes godt 700 kr er forfærdeligt mange penge på en t-shirt. Du behøver jo ikke nødvendigvis købe en fra H&M – en hvid basic tee kan du finde så mange andre steder, i en fin kvalitet, men under 700!

  Det er selvfølgelig helt fair, at du gerne vil have den, men jeg savner nu lidt den gang, vi læsere også selv kunne købe det tøj, du går i. 🙁

 • Ida 8. april 201521:38

  En kommentar til det med at du er begyndt at købe dyre mærker. Jeg kan godt forstå at du gør det, når du tjener penge og arbejder seriøst med tøj. Jeg tænker at dine billeder og indkøb skal inspirer mig til indkøb i f.eks HM og genbrugsbutikker.

 • Katrine 8. april 201521:56

  Jeg vil sige at de selvfølgelig er fede, og af en anden kvalitet end dem i h&m, jeg vil dog aldrig give 700kr. for den. Så vil jeg hellere bare ‘nøjes’ med dem fra h&m..

 • Camilla Julie 9. april 201510:36

  Jeg synes de er super lækre 😀
  Og sådan er det jo med alle mærkevarer, de er bare lidt dyrer, og nogle ville ikke give så mange penge for det 😉 Sådan vil vi aldrig blive enige – jeg tror også der er mange der tænker at jeg er skør, når jeg køber Chanel sneakers – men jeg bliver mere glad for de ting, så bare go for it, søde Alberte! 🙂

Leave a Comment